Ny resa..

Vet inte hur många ggr jag har stirrat mig blind på denna ruta.. Den har öppnats och stängt flera gånger, det har kommit annat i mellan, skrivförmågan har inte alltid funnits där. Jag har suttit i ett antal dagar och letat upp teman till min blogg. För att städa undan och göra den fin. Men när hur mycket jag än har letat så har jag inte funnit ngt jag vill ha, inställningarna har varit knepiga och ja till slut blivit sur och stängt datorn. Ska det vara så svårt? Vill ha ett snyggt fräsch tema med slide effect! Ja i alla fall får stå ut med denna ett tag framöver.

En hel del har hänt i alla fall. Vi hr renoverat köket och det blev så jädrans snyggt! Kommer att lägga ut före/efter bilder.

Min kära sambo gick ner på knä och friade till mig på min födelsedag – Magiskt. En dag som länge kommer att minnas…
Vi har vi spikat datumet och kyrkan är bokad så nu kommer det bli ett år med fullt med bröllopsplaneringar och det ska bli såååå roligt, jag tar gärna emot alla tips som finns att få..

OCH – Jag måste komma igång med körkortet. Vet inte vart jag sk börja. Jag kan köra bil men det e fan teorin jag har svårt för. Tycker faktisk att frågorna e såå konstiga. Men jag måste ta mig i hampan och fixa detta.

PS: så lyckades jag att radera 700 st bilder. Så jäkla jobbigt, så sur och ledssen 🙁

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top