När ska det ge med sig?

Inga jätte roliga inlägg jag ger ifrån mig just nu, så sorry.. Forfarande dålig, kan svälja åtminstone nu och gör inte lika ont längre. Men det har krupit ner i brösten och är påväg att tappa rösten. Iofs rätt vanligt när jag blir förkyld och alltid haft lite problem med stämbanden  och blir hes. Jaja men ingen feber så det är ju kanon.

Har som sagt köpt ny säng till minisarna som kommer i morgon (om vi har tur) Det blev en våningsäng från Mio. Så det ska bli mysigt att få fixa till i deras rum. Och jag tror att de kommer att älska sin nya säng 🙂 Sitter och letar på auktioner efter en söt liten minisoffa till tjejerna som hade passat så bra i deras rum, samt att jag ska inhandla lite nya hyllor.

Om ni har missat så har Ellos massor med Rea just nu, bla denna fina bänk  som jag klickade hem. Jag är så sugen på denna från Designeonline Jag köpte ju en spegel från dom som jag har i vardagsrummet, men denna är ju to die for! Antingen i sovrummet eller i hellen. Den är så snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top