Naken och Inlåst

Vaknade och var på dåligt humör vet egentligen inte varför eller jo kanske. Sover så sjukt dåligt och har så fruktansvärt ont på natten. Fogarna spökar,ryggen låser sig och vaderna krampar och springer på toaletten varannan timme. Vissa gånger får jag väcka M för be honom putta upp mig eller massera min låsning i skuldran eller ta hand om min krampande vad. Det bästa är att han gör det omedvetet dvs han kommer aldrig ihåg det. Så glad att jag har honom…Usch vad jag gnäller ni får ursäkta mig…

Tog lilla födelsedagshunden på sin middagsrunda innan jag drog iväg för att möta upp M för en lunchdejt. Det blev Thai,  Jag valde att stanna kvar på hans jobb – lite farligt när det är ett shoppingcentrum som triggar shoppingbegäret lite. Men jag är duktig jag håller mig snällt på kontoret denna gången.

Gick in i vecka 32 idag och konstaterade att det är numera uteslutet att ta på sig strumporna samt skorna. Och det är på gränsen att underkläderna kan tas på med. Så snart sitter jag naken, barfota och inlåst i huset.

Ha en skön Torsdag <3

FullSizeRender 2 FullSizeRender IMG_0491

Hyllan är på plats
Hyllan är på plats
Dagens Magbild - Vecka 32
Dagens Magbild – Vecka 32

IMG_0520

När man inser att mammatröjan inte längre passar.
När man inser att mammatröjan inte längre passar.

IMG_0523

IMG_0525

Födelsedagshunden 6 månader
Födelsedagshunden 6 månader

Födelsedagshunden 6 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top