Its Fridayyyy!

Har ni insupit er Fredags feeling än? Fredagar är den bästa dagen på hela veckan och jag tror nog att dom flesta håller med mig.. Sitter och funderar på något gott vi kan äta ikväll – total hjärnsläpp när det gäller mat just nu.

Inatt så gjorde Zorro (katten) en ”Gudfadern” ni som har sett filmen känner till scenen med hästhuvudet i sängen. Jo inatt så var det inget hästhuvud dock  men en stooooor äcklig död råtta som låg bredvid  Deeneys matskål. Vet inte om det var en födelsedagspresent till Deeney eller ett hot. I alla fall fy för, tur att jag har en erfaren musjägare i huset (min man) så han tog den och skickad ut den ur huset, bläää!

Låg och bläddrade igenom mobilen inatt när jag one kunde somna om, och såg massa härliga bilder från Spanien förra sommaren – ahhh vad jag hade behövt det nu och vad jag längtar dit. I år blir det inget Spanien då twinsen kommer och vi väljer att satsa lite på huset och trädgården i stället. Men nästa år har vi redan börjat planera lite. Och då pratar vi om kanske t.om 2 månader som vi ska vara borta. Blir inte Calpe igen utan vi är lite smått sugna på La Zenia – någon som har varit där?

Passar på att boka in en massa saker nu innan twinsen kommer.Har inte varit hos min frisör sen förra sommaren så det är på tiden att gå dit. Jag tokälskar min röda färg i håret –  MEN jag orkar inte riktigt hålla på med färgbomberna hela tiden och sen kommer sommaren och då bleks det och färgen tappar även när man badar mycket. Vet inte riktigt om jag ska dämpa ner färgen så jag slipper hålla på lika ofta med färgbomberna eller om jag väljer en helt annan färg. Ja vi får se om 2 veckor vad det blir.

Ha en riktigt skön Fredag <3

Kanske mer åt det lila hållet?
Kanske mer åt det lila hållet?

IMG_7678

Bli Ombre igen och blond?
Bli Ombre igen och blond?

IMG_0542

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top