Go go go

Jag undrar verkligen hur tvilling 2 ligger, just nu så är det världens fest där inne. Det sparkas från alla håll och kanter. Jag vet ju om att 1:an ligger med huvudet nere men jag tror faktiskt att 2:an gör det med. Iallafall så är det hejdundrans party där inne.

Var på IKEA i gårkväll och åt kvällsmat. Passade samtidigt på att handla lite som saknades hemma. Hittade ett rosa rutigt tyg till babynestet bl.a som mamma min mamma har erbjudit sig att sy.
Blir ett tvillingneste där båda kan ligga. Jag hade ett sådan när lilleman var liten och använde det flitigt.

För varje dag som går så blir det mer och mer verkligt – skrämmande men oxå en underbar härlig känsla och en enorm längtan. Dessa små underbara skapelse kommer att vara i vår famn bara om några veckor.

Jag reagerar ibland att människor har så mycket åsikter. Man få höra kommentarer – ”herregud ni kommer inte sova något” ”ni kommer ha så mycket att göra” ”sååå många barn ni kommer ha” ”ni börjar verkligen om igen , ni som kunde leva lite mer nu” osv..

Självklart har man funderingar själv men det är ju faktiskt i så fall våra problem – inte någon annans.
Men jag/vi tänker positivt  – det kommer bli bra och vi får ta en dag i sänder. Vi är två stycken och vi har erfarenhet av barn sen innan (vi har ju så många 😉
Som är så kul, tänk vilken nytta de kommer ha av varandra det kan ju inte blir bättre!
Varför egentligen gå och oroa sig och måla fan på väggen? Självklart kommer det att vara tufft, vi ska lära känna dessa små individer och de ska lära känna oss. Det kommer blir kämpigt men så är det med så mycket annars oxå ju.

Har dock även haft människor som har sagt att ”det är sjukt häftigt med tvillingar” ”det kommer gå jätte bra” och även kommit med tips och råd och att höra det känns riktigt roligt och skönt med positiv anda.

Nog pratat om det 🙂 Nu ska jag ta på mig snickarbältet och borra och sätta upp en hylla till tvillingarnas säng.

IMG_0474
Denna lilla goding blir 6 månader i morgon 🙂

IMG_0458

1 Comment

  1. Madde - Dagarna
    2016-01-27

    Så fin mage du har
    Det är helt otroligt vad folk ska tycka till när man är gravid

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top