Födelsedag och en titt på twinsen

Hemkommen från sjukhuset då vi har var varit på tillväxtultraljud. Man är alltid lika smått nervös innan man ska dit och undrar hur allt är med dom. Men allt var jätte fint med tjejerna de följer varandra bra viktmässigt,  1:an ligger på 1.839kg och 2:an på 1.825kg och läkaren var jätte nöjd med det.

Han sa även till mig att skulle mina sd att öka på och fortsätta så var det bara att åka in. Och skulle det vara så att det sätts igång nu och en 2-3 veckor framåt så försöker de att stanna upp det. Men sen efter Vecka 35 så är det ok att föda OM allt ser bra ut. Så nu gäller det att twinsen vill stanna kvar i magen ett tag till så det kan öka på mer i vikt. Jag går in i Vecka 33 på Torsdag.
Jag har ju sagt innan att jag tror att jag blir igångsatt men ja så som jag känner just nu så är ju frågan om jag verkligen kommer bli det. Jag tror jag kommer  komma innan…Vi får se..
Vi fick en ny tid om 4 veckor till ultraljud och det blir även det sista vi kommer gå på, då kommer vi även gå igenom igångsättningsdatum m.m

Ny vecka och hela familjen är samlad.. Huset fylls med liv och rörelse – skönt med små doser 😉
Sen så fyller bonussonen 15 år idag och det ska vi fira med restaurangbesök med släkt och familj ikväll.

Nu ska jag försöka vila en stund – helt färdig… Har jag sagt att jag längtar efter att vara ”normal” igen??

Nyklippt kille
Nyklippt kille
Mina lilla tös börjar bli stor <3
Mina lilla tös börjar bli stor <3
Hipp Hurra Hurra
Hipp Hurra Hurra

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top