Lite Kalas?

Hej i regnet, hur har ni det? Här vräker det ner i omgångar.. Satt och funderade innan om jag skulle ta in våra trädgårdsmöbler, känns lite som att sommaren kom och gick lika snabbt. Känner mig en aning snuvad på den

Vilken natt,jag har haft så jäkla ont i nacken och vänster skuldra. Det small till igår morse när jag skulle ta på mig. Var som ett gummiband som small till vid skuldran. Sen kom yrsel och huvudvärken. Yrseln är kvar än idag fast lindrigare. Jag måste hitta ngn duktig som kan ta ann min rygg och nacke, sen tror jag att jag måste ta tag i träningen och bra övningar för ryggen.

I lördags så var det dags för kalas nere i Falsterbo för makens systerbarn – August och Elvira som fyller år, 10 och 13 år gamla.  Hurra, Hurra

IMG_4719 IMG_4717 IMG_4711 IMG_4708 IMG_4706 IMG_4726

Nu är det dags att svida om vi är hembjudna till syrran och svåger på middag Vad hittar ni på för roligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top