Linn & Linnea

Suttit och frossat bilder och info till resan (bröllopsresan) kan säga att jag längtar så att kunna få bada i 23 gradigt vatten och ligga och steka i en solstol i 32 grader Mmm. Man längtar ännu mera nu när man tittar ut och man har fått plocka fram både stövlar och tjockare jacka, höstväder deluxe!

Min träning har gått åt pipsvängen, varit dålig från och till i 5 veckor och har nog haft alla olika virusinfektioner. Men knack knack så känns det som att det går åt rätt håll. Så förhoppningsvis så blir det träning i morgon eller torsdag sen så kör vi på igen. Längtar så till PW och till BodyBalance, så nu vill jag bli 100 igen!

Vad ska ni äta idag? Här står det helt stilla, det får bli något enkelt och inte så avancerat – har en grillad kyckling i kylskåpet och coleslaw kanske få bli det.

Idag så har jag och dottern namnsdag så det får bli liten bit kaka ikväll och fira dagen till ära. I morgon så blir jag 1 år äldre (har dock slutat fylla år när jag blev 30, så nu blir jag bara yngre och inte äldre) och till helgen fyller bonussonen 10år och nästa vecka fyller dottern 9år. Så det blir lite kalas näsa helg och önskelistorna är skrivna 🙂

Ha en skön Skön Tisdag❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top