Godmorgon på er… Visst är det underbart att man vaknar upp “utvilad” ja om man nu någonsin blir det när man har barn. Men vilket fall som helst, jag la barnen vid 20 igår och de fick varsin flaska välling sen så somnade de på direkten bara det var kvällshöjande sen vaknade de halv sju i morse, vågar man säga att det är nu det vänder eller var detta bara en tillfällighet?

Igår så spikade vi även mellanstoppet för vår semestertripp. Det blev samma ställe som för 3 år sedan. Ett hotell i Lyon. Stället har pool och egen kyl/spis. Perfekt för mig så jag kan förbereda och kyla ner den mat som ska med till sista vägen till Cabo Roig. M lä sova de första 5,6 timmarna, så då hänger vi vid poolen och barnen får springa av sig lite… 43 dagar och vi LÄNGTAR

En trött M efter 17 timmars billresa

Vi har verkligen haft en skön helg, inte så många timmar sömn men det är självförvållat. Men egentid,god mat, vänner och fint väder. I lördags hade vi som sagt våra goa vänner på middag. De bjöd på plock som förrätt och jag gjorde en parmesanbakad ryggbiff med jordärtskocksgratäng. En god,festlig middag men inte allt för många sp (14 sp) om man tänker oftast på vad en gratäng kostar en så var detta en billig sp middag. Bara självaste gratängen var bara 5sp, parmesanbakade ryggbiffen blev 6sp och balsamicosåsen 3sp.

Jag hade förra årets rabarber i frysen så då blev det en rabarberkompott med vaniljglas och krossad dröm. Blev tyvärr ingen bild, men ack så god. Blev bara 4sp på den. Jag ska ta och göra den till helgen så ska ni få recept, perfekt sommardessert 🙂

Igår så blev det en runda på loppis ,letade efter madreasser till utesoffan, och det hittade vi. Det blev lite fina rekvisita tallrikar oxå. M hittade böcker och whiskeyglas till sin mancave Älskar loppisar 🙂 Sen så hängde vi i trädgården hela dagen..

Hoppas ni har haft en fin helg och en skön start på denna Måndag 🙂

Lite Yoga nu på morgonen<3

     

Parmesan- och basilikabakad ryggbiff med jordärtskocksgratäng