La Familia

I lördags var det dags för familjens årliga sammankomst i form av mammas Kåldolmemiddag. Det har liksom blivit nästan som en högtid, som givetvis planeras i god tid, för att ingen skall missa tillställningen. När vi systrar drar ihop våra klaner så hamnar vi närmre 20 personer i alla möjliga olika åldrar. 

Förutom fantastisk mat så brukar det bli livliga diskussioner om alla möjliga olika ämnen. Så var givetvis fallet även i lördags där vi hann med allt från resor och mat till fotboll och jobb. Jag älskar det och kan knappt bärga mig till nästa gång vi alla är samlade igen.

Efter några timmar hos mamma så begav sig vi systrar, med respektive, hem till mig och M och fortsatte kvällen med Så Mycket Bättre och mängder av musik och skratt. På tal om Så Mycket bättre så är årets upplag inte lika rolig som tidigare år. Kanske beroende på att ingen av artisterna egentligen tilltalat mig genom åren. Dock dyker där upp några riktigt bra låtar även denna säsongen…

Tomas Andersson Wij är alltid bra och även Icona Pop levererar program efter program. Dock är det en specifik låt som verkligen satt sig denna säsongen och det är Sabina Ddumbas version av Saades Manboy. Vilken känsla, vilken inlevelse, vilken hit! Vad tycker du själv om årets upplaga av programmet?

The Black dress från H&M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top