Konsert och Fars Dag

Då var det Måndag igen, och helgen sprang snabbt förbi, men vi hann njuta av en lugn och skön helg som var välbehövlig

Men innan vi går vidare in på helgen så var vi på konsert i torsdag på Tivoli,  vi såg Tomas Andersson Wij. Både jag och M älskar hans musik och vi har sett honom innan och han är lika bra varje gång. Så det var en perfekt torsdags-dejt. 

Men innan dess så var jag hos frisören, jag kände att jag behövde en förändring, så bort med det blonda och jag blev mörk igen. Det var väldigt många år sedan jag var det så kände det var dags igen 😉 Trivs jätte bra med färgen, och lite lättare att underhålla själv med, Och när våren kommer, så blir det lite ljusbruna slingor idet så blir det mer ”liv” i håret.

Fars Dag kunde vi väl inte missa i Söndag, det var fint att se i mitt flöde hur många pappor som blev firade. Har dock själv dock ingen pappa som är delaktig i mitt liv, men har en fantastisk mamma som fick både vara pappa/mamma under min uppväxt  så det är jag tacksam över.

Men jag och barnen firade Pappa M med presenter, en mysig frukost vid brasan och även de stora pojkarna kom på eftermiddagen och åt middag med oss. Så vi hade en härlig söndag och jag vet att Martin kände sig hel när han fick samlat alla under samma tak.

Hoppas ni själva hade en fin helg.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top