Helgen som gick…

Måndag och veckorna rullar på som vanligt. Och just nu är det ju förkylningstider som lära komma och gå nu hela hösten. Adele är fortfarande lite smått förkyld, dock ingen feber.

I helgen så kavlade vi upp armarna och tog tag i trädgården, dock hann vi inte med allt. Men vi kom en bra bit på vägen. Vi tömde och tvättade poolen, ska bara lägga pressening över en så den klarar vintern. Vi tog in solsängar,loungen och krukor. Så nu är det ganska tomt på trädäcket. Det är nu man är extra tacksam för att vi har ett spa, kan fortfarande ”bada” nu när kylan kommer. Vem vill inte hoppa i ett spa på 40 grader 🙂

Nu har vi nya bygg/renoveringstankar inför nästa vår, man längtar ju redan. Hur kommer det sig att det tar aldrig liksom slut när man bor i hus? Antingen är det ute eller inne, haha. Men det är ju det som är så himla kul – jag älskar det.

I lördags grillade vi högrev, gud att jag inte tänkt på det innan?! Så gott! Så ett tips till er. Vi åt nog ute sista gången detta året kändes det som. Det var vindstilla och inte så kallt i luften. Satte på värmelamporna så det gjorde sitt. Som sagt en det blev en riktig skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top