Födelsedagsparty för Eden & Adele

I söndags så fyllde våra små yrväder 4 år, är det bara jag som känner att det inte var längesen jag åkte hem med dom från BB?! Ni som inte läst min förlossningsberättelse kan göra det här. Jag tycker själv den är så fin och kan riktigt känna det jag kände och minnas allt – underbart!

De låg och tryckte i min säng och visste mycket riktigt att vi skulle sjunga för dom, de älskar ju ”happy birthday” som de så snällt säger 😉 Tårta i sängen presenter i sängen, ja förutom deras nya cyklar som väntade i vardagsrummet.

Vi samlade ihop våra familjer,( blev ändå 17 personer, trots avhopp). Vi var först inne på att beställa mat, men jag bestämde mig föra att bjuda på kallskuret, perfekt för kalas tycker jag. Så tjejerna blev firade upp över öronen på sin 4års dag. Låter bilderna tala för sig själv.

2 Comments

 1. Annkatrin
  2020-03-19

  hej, FAten med kallskuret såg fantastiska ut??☺️ Blev verkligen inspirerAd! Tacksam om du vill dela med dig om vad du hade på deM, vi har själv snart kalas här hemma och planerar något liknande?⭐️ Håller i I övrigt med i allt i ditt senaste inlägg om situAtionen i samhället?❤️

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-03-19

   Hej. Tack snälla:)
   På faten så hade jag kycklingklubbor, två fläskfiléer som har legat i två olika marinader, kiwi,sallad,rostbiff,parma,pepparsalami,sen så gjorde jag ett ostfat. Sen potatissallad, chillimarinera potatis-sallad, baguetter 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top