I söndags så fyllde våra små yrväder 4 år, är det bara jag som känner att det inte var längesen jag åkte hem med dom från BB?! Ni som inte läst min förlossningsberättelse kan göra det här. Jag tycker själv den är så fin och kan riktigt känna det jag kände och minnas allt – underbart!

De låg och tryckte i min säng och visste mycket riktigt att vi skulle sjunga för dom, de älskar ju “happy birthday” som de så snällt säger 😉 Tårta i sängen presenter i sängen, ja förutom deras nya cyklar som väntade i vardagsrummet.

Vi samlade ihop våra familjer,( blev ändå 17 personer, trots avhopp). Vi var först inne på att beställa mat, men jag bestämde mig föra att bjuda på kallskuret, perfekt för kalas tycker jag. Så tjejerna blev firade upp över öronen på sin 4års dag. Låter bilderna tala för sig själv.