Ett måste att ha!

Gillar dock allt som finns i mitt badrum i skönhetsskåpen, men dessa två är mina absolut bästa favoriter.

Upptäckte Dr Dennis Gross produkter när jag var på ett spa event i höstas. Fick med mig en lite provbruk  av C+ Collagen Deep Cream och blev såld. Var bara tvungen att införskaffa mig en sådan burk. Och nu efter ett tag så märker jag sådan skillnad i ansiktet. Stramare samt att huden blir så mjuk..

Jag har fått så många frågor om mitt smink, vad jag använder osv, allt från foundation till läppennor. B.la en av frågor har varit – vad jag använder för att få sådan ”lyster”. Nu får ni svaret nedan!
Milani Instant Glow Powder. Jag älskar den!! Ibland när jag inte orkar sminka mig så lägger jag bara på en foundation och sen lite glow, så ser du pigg ut och får sådant snyggt lyster 🙂

Ni hittar Dr Dennis Gross Collagen här
Milani Instant Glow här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top