”En sådan dag”

Hej, skiner solen på er med?

Jag tycker det är så skönt att det blir ljusare om morgnarna ja kvällarna med. Man blir piggare helt enkelt. I morse då hade jag en tid på ögonmottagningen, har problem med ena ögat eller ja det blir ju båda efter ett tag. Efter 1,5 timme med fotografier av ögat, kontrast ut i blodet så fick jag åka hem, suddig blick och ljuskänslig, mer än vanligt…

Jag har två tjejer  som verkligen har en dålig dag idag. Inget passar och båda vill olika saker men ska ha samma uppmärksamhet. Just nu önskade jag att jag kunde dela mig. Mellan skrik och bärande och tårar så lyckades jag få ihop en veckomatlista. Ikväll blir det teriyakilax, hungrig som ett djur just nu och längtar tills jag kan sätta gaffeln i maten.

Nu kom M hem och bilen full med mat, dags att fylla upp kylskåp och frys. Ha en fin kväll på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top