Bye Bye 

Hej på er, hoppas allt är bra med er!

Vi har lämnat Spanien bakom oss och är på väg hem till Swedenland. Vi har 26 timmar att slå ihjäl i bilen. Vi kommer inte köra samma väg hem utan tar vägen om Paris, personligen tycker jag bättre om den sträckan hem, då det är vackrare, och bättre vägar. 

Just nu regnar det lite lätt i Frankrike och kanske en hint vad som komma skall när vi återvänder till Sverige. Har förstått att den Svenska sommaren har visat sig från sin sämsta sida. Och min fina gyllendebruna färg känns som att den lämnades kvar i Spanien, ghaaa! 

Vi köde ett stop på vägen istället för tre och det var – La Roche-Posay, en stad ute på franska landsbygden. Med bara 1500 invånare, ett mysig ställe av det lilla vi såg. Vi kom fram rätt sent på kvällen. 

M är helt fantastisk som sträckkör som han gör, och det har flutit på bra på vägarna och han har tagit sina powenaps. Och tjejerna, omg de är ju helt amazing inte en enda gång gnäller dom. De äter mat i bilen, vi byter blöja på rastplatserna och ja jag har ju världens matsäck i bilen. Kaffet fylls på till herr M titt som tätt. 

Det blir inte en lugn stund som väntar hemma, har mycket att rodda med. Kläder, möbler ska hämtas från saneringsfirman. Jackor är väl ett måste igen. Herregud har bara sommarkläder i resväskan.  Möte med fsk- bolaget, datorn måste lämnas på lagning. Ny bostad att bo in oss i, kyl/frys ska fyllas. M börjar jobba på måndag med så vi har mycket att hinna med i helgen. Sen så har jag en bröllopsfotografering i veckan som  kommer. Och det är ju en rolig grej, ska bli riktigt kul. Jag har egentligen lagt bröllopsfotograferingar på hyllan men det kliar i fingrarna nu och det ska bli fint att föreviga en väns bröllop. 

Nu ska ska jag försöka sova lite, haft några nätter utan sömn. Enligt vår GPS så ska vi vara hemma i natt någon gång. 

Kram på er❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top