Bresolaknyten, livet och shopping.

Vilka härliga dagar/kvällar som September har bjudit på. Inga höstjackor ännu utan räcker men en skön kofta och sen ett par gympaskor till.

Dagar går undan och det enda som man hinner med nu är att jobba, hem och laga mat, natta de små och sen är man ju slut som artist vid 21 sen samma visa nästa dag.. Hur hinner ni alla andra barnföräldrar med livet med allt som tillhör och lite till?

Jag vill kicka igång min träning nu när jag har flyttat till nya kontoret. Aktiverum (som jag har tränat förut på) ligger bara några minuter från där jag sitter. Så målet är att träna på morgonen och ngn gång direkt efter jobb. Man får ju synka ihop detta med M. Men frågan är bara – kommer man mäkta med det?

Fick hem lite kläder idag och skor, det är ju alltid lika roligt. Det är inbokat en del tillställningar framåt, och då är det kul med nya och snygga kläder. Ni ska få lite smakprov.

Igår så firade vi lite, fast anställning, och ja livet. Jag gjorde mina bresolaknyten som M älskar och sen har jag köpt, på allvar de godaste oliverna. Fick tips från svägerska, och tror mig ni måste bara köpa!!

Först så hittar ni receptet på Bresolaknyten här

Sååååå goda oliver – köp dom!

En Jacka/kofta med päls, som kommer användas flitigt 🙂

Så snygg kimano, perfekt till jeans eller par snygga finbyxor och ett läckert linne under.

 

Älskar denna klänningen. Jag har den i beige, gammelrosa,mossgrön och köpte den nu i svart

2 Comments

 1. Maria
  2020-09-25

  Hej och tack för en härlig blogg! Jag undrar var den snygga jackan/koftan med päls kommer ifrån??Kram

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-09-30

   Hej. Tack snälla. Den kommer från Butik Zilo 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top