Livets Goda Mat, Vin och Recept Öppna inlägg

Bresaolaknyten med soltorkad tomat

Vill tispa om dom supergoda  bresolaknytena som är både enkla och snabba att göra.

Bresaolaknyten med soltorkad tomat
11sp på 10 st.

  • 1 ask bresola  (ca 10 st)
  • färsk oregano
  • ca 5msk Crème Bonjour Soltorkad Tomat (200g)
  • peppar

Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppa, jag använde en muffinsform. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva.  Ställ in formen i 200°C på över och undervärme i 10 minuter.

Lyft ur tulpanerna och låt dem svalna. Ha ner Crème Bonjour Soltorkad Tomat i en sprits och spritsa ut en klick i varje tulpan. Dra ett varv med pepparkvarnen och dekorera med en kvist oregano.

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: