10 Månader idag?

Godmorgon.. Fick sovmorgon till klockan 09, Adele fick för sig att fira sina 10 månader kl 0530 och det var ju inte vi så pigga på. Så hon kröp runder i sängen och man hade ett öga öppet hela tiden för att hålla koll. Vid 07 så gick M upp med båda för då vaknade fröken Eden. Härligt då kunde jag bara dra täcket över mig och somna om, brukar oftast inte kunna göra det men idag var det inga svårigheter Zzzz.

10 månader idag WoW om 2 månader är dessa små fantastiska tjejer 1år. Helt otroligt! Och dom är så otroligt älskade av alla. Twinsen är lyckligt lottade som har så fantastiska syskon som finns där och överröser med sina fina kärlek till dom. Familj/vänner som alltid finns där och skänker sin kärlek 

Får alltid frågan vart jag än är – ”är dom alltid så lugna och rogivande och glada?” Ja för det mesta är dom faktiskt det, eller rättar sagt nästan alltid. Tjejerna följer med nästan över allt och så kommer det alltid att vara. Och min filosofi är att ser man inte det jobbiga i allt och ser möjligheterna och är lugn och harmonisk i sig själv så löser allt sig. Och det smittar över. Jag är inte rädd att ta med tjejerna på restaurangbesök,köpcentrum, Ica, middagar, kalas,fest osv. De anpassar sig och de lär sig. Och NEJ jag utsätter självklart inte mina barn för någon fara eller extrema  miljöer som absolut inte är OK.

Barnen är exempelvis vana vid ljud. Vi spelar all möjlig musik hemma, vi dammsuger bredvid dom, när de sover, pratar högt (alltså normalt) Sen har vi större barn som springer upp och ner i trappan och som låter på alla möjliga sätt. Jag är tacksam att jag har fått 4 st lätta barn, 4 st friska barn, 4st fantastiska kärleksfulla barn som jag vet att det kommer gå så bra för i framtiden. Sen har jag fått två fina bonusbarn som älskar sin lillasystrar.

Nu vaknade lilla Eden och Liam ska på fotbollsträning. Så jag måste klä på mig och rusa. Lägger ut lite bilder på middag/efterrätt som vi åt igår. Till efterrätt gjorde jag en citronfromage med passionsfrukt. Super god men blev lite väl sur för min smak.

Citronfromage med passionsfrukt
4-personer

2 gelatinblad
2 äggulor
1 dl strösocker
rivet skal och saft av 1 citron (jag kommer ta skalet av en halv citron)
2 dl vispgrädde

Garnering:
2 passionsfrukter
Hallon
Citronmeliss

Gör så här:
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
2. Riv skalet och pressa saften från citronen i en kastrull. Koka upp och dra av från plattan.
3. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i den varma citronjuicen.
4. Vispa äggulor och socker pösigt. Häll försiktigt ner citronblandningen i äggsmeten under omrörning.
5. Vispa grädden medelfast och vänd ner i äggblandningen. Fördela citronfromagen i fyra stycken glas, eller åtta små burkar.
6. Ställ fromagen i kylen minst en timme.
7. Garnera med passionsfrukt, hallon och citronmeliss vid servering.
Önskar en fin Söndag på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top