EnĂ€ggs Familj Livets Goda Öppna inlĂ€gg Tvillingflickorna Tvillingmamma

10 MĂ„nader idag?

Godmorgon.. Fick sovmorgon till klockan 09, Adele fick för sig att fira sina 10 mÄnader kl 0530 och det var ju inte vi sÄ pigga pÄ. SÄ hon kröp runder i sÀngen och man hade ett öga öppet hela tiden för att hÄlla koll. Vid 07 sÄ gick M upp med bÄda för dÄ vaknade fröken Eden. HÀrligt dÄ kunde jag bara dra tÀcket över mig och somna om, brukar oftast inte kunna göra det men idag var det inga svÄrigheter Zzzz.

10 mÄnader idag WoW om 2 mÄnader Àr dessa smÄ fantastiska tjejer 1Är. Helt otroligt! Och dom Àr sÄ otroligt Àlskade av alla. Twinsen Àr lyckligt lottade som har sÄ fantastiska syskon som finns dÀr och överröser med sina fina kÀrlek till dom. Familj/vÀnner som alltid finns dÀr och skÀnker sin kÀrlek 

FĂ„r alltid frĂ„gan vart jag Ă€n Ă€r – ”Ă€r dom alltid sĂ„ lugna och rogivande och glada?” Ja för det mesta Ă€r dom faktiskt det, eller rĂ€ttar sagt nĂ€stan alltid. Tjejerna följer med nĂ€stan över allt och sĂ„ kommer det alltid att vara. Och min filosofi Ă€r att ser man inte det jobbiga i allt och ser möjligheterna och Ă€r lugn och harmonisk i sig sjĂ€lv sĂ„ löser allt sig. Och det smittar över. Jag Ă€r inte rĂ€dd att ta med tjejerna pĂ„ restaurangbesök,köpcentrum, Ica, middagar, kalas,fest osv. De anpassar sig och de lĂ€r sig. Och NEJ jag utsĂ€tter sjĂ€lvklart inte mina barn för nĂ„gon fara eller extrema  miljöer som absolut inte Ă€r OK.

Barnen Àr exempelvis vana vid ljud. Vi spelar all möjlig musik hemma, vi dammsuger bredvid dom, nÀr de sover, pratar högt (alltsÄ normalt) Sen har vi större barn som springer upp och ner i trappan och som lÄter pÄ alla möjliga sÀtt. Jag Àr tacksam att jag har fÄtt 4 st lÀtta barn, 4 st friska barn, 4st fantastiska kÀrleksfulla barn som jag vet att det kommer gÄ sÄ bra för i framtiden. Sen har jag fÄtt tvÄ fina bonusbarn som Àlskar sin lillasystrar.

Nu vaknade lilla Eden och Liam ska pÄ fotbollstrÀning. SÄ jag mÄste klÀ pÄ mig och rusa. LÀgger ut lite bilder pÄ middag/efterrÀtt som vi Ät igÄr. Till efterrÀtt gjorde jag en citronfromage med passionsfrukt. Super god men blev lite vÀl sur för min smak.

Citronfromage med passionsfrukt
4-personer

2 gelatinblad
2 Àggulor
1 dl strösocker
rivet skal och saft av 1 citron (jag kommer ta skalet av en halv citron)
2 dl vispgrÀdde

Garnering:
2 passionsfrukter
Hallon
Citronmeliss

Gör sÄ hÀr:
1. LĂ€gg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
2. Riv skalet och pressa saften frÄn citronen i en kastrull. Koka upp och dra av frÄn plattan.
3. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smÀlt dem i den varma citronjuicen.
4. Vispa Àggulor och socker pösigt. HÀll försiktigt ner citronblandningen i Àggsmeten under omrörning.
5. Vispa grÀdden medelfast och vÀnd ner i Àggblandningen. Fördela citronfromagen i fyra stycken glas, eller Ätta smÄ burkar.
6. StÀll fromagen i kylen minst en timme.
7. Garnera med passionsfrukt, hallon och citronmeliss vid servering.
Önskar en fin Söndag pĂ„ er.

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: