Wow – vilken respons!

Ännu en dag med sol, dock sååå kyligt. Jag var tvungen att höja värmen i morse för huset blir snabbt kallt och även åt andra hållet, väldigt varmt snabbt i tid och otid…

Igår så var jag hos frissan och fixade till vinter burret, en utväxt deluxe. Men nu är det avklarat och jag blev lika nöjd som vanligt.

Men nu till dagens roligaste…

För ett tag sedan så var jag inne på att designa lite plagg, och när det plötsligt dök upp en möjlighet så satte jag mig ner och satte samman tre olika tröjor och budskap. Initialt har jag inte haft en tanke på att sälja dessa men efter att jag la upp dem på min Instagram (linsalusen.se) i förmiddags så har inboxen fyllts av nyfikna följare som vill ha sin alldeles egna tröja. Så varför inte?

Är du intresserad av att införskaffa någon av de tre tröjor som jag designat så kan du kontakta mig via mail på  samone@linsalusen.se så får du mer information om priser, leverans osv. Och jag skall villigt erkänna att jag, efter den positiva responsen, blev ännu mer sugen på att plocka fram fler tröjor så framöver blir det till att hålla utkik i bloggen, eller min instagram, efter några uppföljare

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top