Vikt & Träning

Måste ju börja tänka på vikten..igen.. Det e så himla jobbigt att hela tiden jaga efter resultat att hela tiden kämpa. Jag är ingen matmissbrukare utan jag vill äta precis vad jag vill och ändå gå ner i vikt, ja det vill vi väl alla haha

Igår tog jag måtten och vikten, och ska mäta mig var 4:e vecka, och väga mig varje vecka. Jag har ju ett mål och det är att gå ner till mitt bröllop 2014. Då vill jag vara målviktig!

Jag ska ner 22kg och det tycker jag att jag borde ha fixat till näst sommar!

Sen kommer vi till vad ska man äta, vilken diet, vilken metod? Jag kommer köra lowcarb, kommer inte äta för mycket fett och undvika så mycket jag kan gällande potatis,pasta och ris. Kommer heller inte köra mycket mejerier.
Sen har jag lovat mig själv att ta varje dag i sänder..
Jag känner mig själv,  sätter jag för höga mål och för snabbt så kommer jag bara att tröttna och misslyckas.

Träning

Sådan ågren har inte varit på gymmet på ja snart 3månader!  Saknar det som fan, men tiden har inte funnits och med fyra barn och heltidsarbete och sjukdomar m.m Så har det bara inte blivit av. Men jag måste försöka ta mig tid, börja träna på helgen och sen utöka det. Jag mår jätte bra när jag står där på bandet och springer. Så det är oxå ngt jag vill OCH måste komma igång med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top