Vårsol och renovering

Vilken underbar vårsol vi har haft i helgen. Vi har fått så mycket gjort på vår framsida. Vi har dock lite kvar som spolning av plattor, nya växter och det ska ner lite nya fröer i odlingslåderna. Nästa vecka/helg blir det baksidan som ska få lite skönhet.

Idag så har jag bara hållt mig inne, väldigt kallt ute och jag är så frösen idag. Så jag har bäddat ner mig i sängen med dom små. De spelar på sina paddor och jag får lite egentid vid datorn. Tjejerna har varit hemma från dagis hela veckan pga av att Adele haft lite hosta. Super pigga tjejer som saknar och älskar sitt dagis, ska dit nästa vecka (Om inget annat händer). Veckan som kommer så är det BVC kontroller och utvecklingssamtal. Och jag börjar ju på mitt nya jobb i morgon 🙂

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film, jag är sugen på en komedi. Har ni ngt bra tips?

PS: Mpste tipsa om Sweethousecafe Jag överraskade barnen här hemma med smarriga efterrätter från Sweethousecafe. Just nu har de gratis hemkörning och WOW säger jag bara. Jag fick smaka av barnen och det var det godaste jag har smakat på länge.

Lite nya stolar och bord fick det blir i hörnan.

Min lilla trollunge Adele <3

2 Comments

 1. Sussie
  2020-03-27

  ÅHHHHH vårsol och vårkänslor!!!!!
  Härligt mysigt det ser ut hos er.
  Snygga solglasögon du har, vad heter dom? Och vart är dom köpta?
  Trevlig vårhelg??

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-03-28

   Underbart, tack 🙂 Dessa kommer från Lindex, köptes för ca 2 månader sen 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top