Upp och ner, ner och upp

Upp, ner,ajaj, bära,lägga,ajaj,springa. Ja det är ungefär så det ser ut. Kan ju säga så att ett barn kan ju vara lite halvjobbigt att jaga MEN två! En som kryper mot köket,den andra åt andra hållet. För inte kan de krypa åt samma håll, varför göra det enkelt för mamma? Dammsuga? Ja det låter väl ändå enkelt. Herregud jag är genomsvett. De  jagar mig och dammsugaren i sina gåstolar de ska helst köra över oss båda och käka på sladden samtidigt. Just nu i skrivande stund så har jag en som tuggar på stolen och den andra kör dragkamp med hunden och hans leksak. Så detta inlägg lär ta sin stund att skriva.

Kan ni tänka er när dom väl kan gå? Ghaaaaa

Adele kommer inom kort att ställa sig upp och Eden har äntligen fattat detta att krypa och sätta sig upp själv. Adele ligger som sagt ungefär 2-3 veckor före Eden hela tiden när det gäller motoriken.

Har ni sett veckans nyheter på Netto? Riktigt snygga saker, Köpte en Korg av återvunnit gummi 50×35 – Riktigt snygg! Funderar på om an skulle ta en till. Sen en pläd i fuskpäls 60×100. De hade fått in en massa annat snyggt med.

Har även köpt hem två stycken wheely bug till twinsen för några veckor sen på nätet, så de kan fara runt som två små möss när de väl har lärt sig hur  man gör.

Jag haft super stora problem med bloggen så är det något som inte fungerar så får ni säga till. Nu är den igång iallafall men funkar inte 100%

Kramar

img_5632 img_5637jojk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top