Trevlig Helg

Lite Trött från gårdagen måste jag erkänna att jag är. Men det var riktigt roligt, mingla lite och äta/dricka gott. Började med att åka hem till syrran och ta en fördrink och göra vid sig då jag har jobbat en hel dag. Vin åkte ner mot stan och mötte upp Svärmor (fd) och gick till Beach Club. det blev några timmar där och sen så drog vi vidare till ett annat ställe för en drink.

Nu sitter jag ganska trött i soffan och funderar på om man ska krypa ner i soffan o blunda med ena ögat 5minuter. L sover middag och kusinen sitter och tittat på tecknat här. Sen är det bara att återgå till arbetet, fortsätta tvätta, rensa den räliga kattlådan *klök*  Sen kommer maken ja jag menar sambon är ju INTE gift…ÄN;)

Ikväll är vi hembjudna till Åse med familj, vi är ett gäng som ska bara mysa och umgås!

Förresten vill ni veta en rolig sak? Åse min syster ska bli kostrådgivare och på måndag ska hon coacha mig o sambon och då börjar vi på LCHF. Det som känns bra att att jag vet att syrran är så jäkla grym på det hon gör och kan verkligen hjälpa mig. Och det som känns som en ”knuff” är att jag ska gästblogga hos henne en gång i veckan och skriva hur det känns och hur mycket jag går ner och då det kommer vara mycket läsare som kommer följa så känner jag ett jätte tvång att sköta mig och det är super bra för mig det behöver jag!  Jag ska ju ner mina 15kg, vad som händer efter det, får vi se antingen stanna där eller gå ner mer!

Ha en jätte trevlig Helg alla för det ska jag ha =)

 

1 Comment

 1. Sara och Busungarna
  2011-07-03

  Fina tjejer!!

  Spännande med LCHF-start 🙂 Kommer med all säkerhet gå skitbra! Ni kan ju knappast få en bättre privatcoach! Önskar jag också hade henne till hands här uppe i norr 😉

  Kram på dig fina du!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top