Funderar på pm vi ska dra till Stranden eller inte, det e så konstigt väder. Först skiner solen sen försvinner den. Det är kvavt ute så ja vi får se vad som händer efter detta!

Igår så drog jag och sambon till Lager 157 de säljer märkeskläder till halva priset.  Vi hittade en del kläder inte, minst till barnen.  Dottern fick äntligen sin efterlängtade ”One Piece”  Sen drog vi vidare till Babyland och hittade en vagn till L, perfekt just vad letade efter. Så nu har vi en smidigt och perfekt sulky till Lilleman!

Sen drog vi hem hem och storstädade huset och höll kväll. Det blev tre rätters på schemat. Till förrätt blev det Skagentoast. Huvudrätt: Fläskfilé med dill stekt potatis, svampsås och rårörda lingon och till det drack vi ett helt fantastiskt Italienskt vin ”Primitivo Di Manduria” (79kr på systemet) Till Efterrätt blev det Vaniljglass med varma hallon. Det var riktigt gott! Sen under kvällens gång kom ovädret ojoj blixten slog ner precis utanför och vilken knall. Aldrig hört ngt liknande! Sen efter det så slocknade jag i soffan, som vanligt jag ser sällan klart en hel film haha.

Idag kommer en kompis från Göteborg och hämtar älskade Pricken(en av vår lilla favvis) Så nu ska han börja sin resa i ny stad och hos en ny familj:-) det som är skönt är att jag vet att han hamnar i ett bra hem. Jag vill ju att lämna kisarna till folk jag känner för då vet jag att de inte bli illa behandlade.

Har jag sagt det jag bara jobbar denna vecka med? Sen har vi fem veckor semester Tjohoooo. Så jag och M ska sätta oss ner och börja boka in semestern! Och i morgon börjar jag LCHF, så då kommer ni kunna följa även min viktnedgång och allt runt omkring det..

Ha nu en fortsatt trevlig Söndag!