Tittut bakom väggarna

Regnet vräker ner och det luktar höst i luften brrrr. Det blir pyjamasdag för oss alla tre iallafall fram till eftermiddag. Då måste jag till Väla och köpa regnkläder och stövlar till lilleman, han ser ut som en dränkt katt när han kommer hem från skolan.

Tjejerna är ju i en så kallad utvecklingsfas och sover inte hela nätter, båda vaknar vid olika tillfällen på natten och gråter. Bädda ner och ge napp och snutte funkar inte, och risken är stor att den andra väcker den andra, då har vi två som är ledsna. Så tjejerna får somna mellan oss i sängen. Men gud vad man bli trött, speciellt nu när man äntligen har fått sova igen fulla nätter och sen vänder det och man blir väckt igen.. Kan säga så att jag längtar efter att få sova igen och hur mycket jag älskar mina barn så vill jag gärna sova själv i sängen (ja såklart M får ju sova där).

M lyckades att sätta upp lamporna, det var ju tre olika som skulle kopplas samman och sladdarna var inga vanliga så det var inte så lätt. Men han lyckades och snyggt blev det 🙂

Här kommer en liten inblick på hur det ser ut just nu. är inte färdig ännu (blir man det någon gång i ett hus?) Det ska upp med tavlor, mer växter, mattor, trappan ska målas osv osv.. Listan är lång!

 
Förminskade köksön och bytte ut svarta bänkskivorna mot vit högglans.

Skänken/skåpet som vi målade och svärfars tavla som pryder väggen till vänster – love it!

Detta har varit en inbyggd garderob förut. Men vi valde att plocka bort den, och det blev riktigt bra tycker jag!

 

2 Comments

 1. Jeanette K
  2017-10-08

  Fint ni har det, jga undrar var ni köpt köksön? Vi är på jag efter en och denna var jättesnygg!
  Kram J

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-10-08

   Tack så mycket 🙂 Köksön är vårt gamla som vi hade innan (tror faktum) som vi har förminskat och köpt ny bänkskiva (svart till vit) 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top