Småstjärnorna

Det är grått och det regnar och faktiskt riktigt rått ute..Tur är det väl ändå att man får lite sol då och då så man hinner tanka energi, det är ju på så sätt man överlever sådana här dagar.

Igår så satt vi lite smått och planerade vår bilresa och just nu funderar vi på om vi ska stanna i Cambrils eller Mataro det ligger inte så långt ifrån varandra. Men det är rätt skönt att veta att dagen efter så har vi bara 4-5 timmar till Cabo Roig. Då hinner man komma dit på tidig eftermiddag och packa upp och sedan dra och fylla upp kyl och frys..

Jag hoppas dock att vi kommer få en lång sommar samt en varm vår, så man kan hoppa i poolen i April, Maj. Vi sa att detta året ska vi skaffa en poolvärmepump. Man vill ju kunna hoppa i en varm och skön pool och barnen ska kunna bada längre. Någon som har något bra tips eller vet något mer, får ni jätte gärna skicka ett mail till mig eller kommentera nedan.

Sen så har man ju som sagt alltid något att pilla med i huset, vi ska lägga mer sten, laga lite brädor, flytta trädgårdslandet, byta taket på uterummet. Så japp, låt våren komma och sommaren vara såååå lång 🙂

Åhh föresten, tjejerna hade sin första danslektion i söndags. Dom har ju gått och längtat så himla länge och dom Ä L S K A D E det! Jag misstänkte inget annat. Vi har nog uppvisning varje dag, morgon och kväll. Teater,sång och dans är det som är inne här och ja vi får se vad framtiden säger..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top