Livet Livets Goda Tröjdesign

Sista dagen för beställning av tröjor..

God middag!

Vad kul med den positiva respons på mitt ”lilla projekt” med egendesignade tröjor. Redan nu så har jag ett antal nya tryck klara men först tänkte jag att vi skulle slutföra den första rundan där jag valt att fokusera på tre olika tröjor ni hittar dom här

Idag är nämligen sista dagen för att beställa innan tröjorna går vidare till tryck. Jag räknar sen med ca 14 dagar innan ni har dem i er brevlåda.

Kanske har du redan beställt? Kanske har du någon vän du vill överraska med en gåva eller varför inte utsmycka ert tjejgäng med enhetliga tröjor inför nästa träff? Möjligheterna är oändliga och tröjorna är unika! Med andra ord – in och beställ 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: