Sista veckan och sjukhusbesök.

Sista veckan som vi är inne på nu och på Lördag är det dags att lämna vårt fina hus i Calpe.  Finns så många ställen att åka inom men många man måste göra avkall på. Tänkte ta inom Italien och bo på en vingård men jag tror tyvärr inte våra barn hade uppskattat det på samma sätt som oss. Så Italien tar Jag och M till hösten eller nästa vår.

Nu har vi istället bokat hotell i Le Mans och där kommer vi sova över på natten för sen på morgons dra vidare till Paris som ligger ca 2,5 timme från Le Mans. Tanken var att stanna en natt i Paris men nu märker man att semesterperioden är igång då hotellpriserna sköt i höjden på några timmar. Vi är ju, trots allt, en stor familj så det kostar på med 2 hotellrum på varje ställe vi väljer att stanna.

I förgår kväll så blev S sjuk och hon fick plötsligt ont i magen och började kräkas. Sen pågick det hela natten från och till. Vid 06 somnade både jag och hon. Hon hade hög feber som inte gav med sig av tabletterna. Tyckte så synd om henne, hon bara låg i sin säng helt medtagen och mådde verkligen skit. Man önskar som mamma att kunna ta bort all smärta till en själv. Jag kontaktade SOS International och pratade med en väldigt trevlig kille där och han förklarade hur vi skulle gå till väga. Så jag fick två olika sjukhus att välja mellan  i Benidorm (det som närmast) Så det var bara att sätta på henne lite kläder och bege oss. Tur att vi tog med en påse i bilen för när vi nästan var framme så var det dags igen för henne. Stackare!

Väl inne på sjukhuset så var det dags för all pappersarbete och försäkringsbolagen och SOS skulle kopplas in och garantier från dom osv. Vilket meck! När vi väl fick träffa en doktor så tog de en del prover på henne och satte dropp och gav medicin. S var så duktig och jag var jätte stolt över henne!

Efter 1,5 timme där så kom doktorn med svar – och ja det är ju INTE jätte duktig på engelska, Men vad jag förstår så har hon en irritation på tarmen. Det var ett värde det tog som inte var jätte bra. Papperna är på spanska så jag ska ta och översätta dom och kontakta SOS igen och gå igenom det.

Men har fått medicin nu som hon ska ta 3ggr/dagen. Och blir hon inte bättre närmaste 24/h så skulle vi åka in igen.

Hon har sovit hela natten och mår lite bättre – har ej kräkts och ingen feber. Dessutom ätit en mindre frukost nu på morgonen så..(Hon fick väl en dunderkur på sjukhuset) Förhoppningsvis så har det vänt tillbaka!

Nej – nu skall vi sakta bege oss ner till stranden igen (efter en dag vid poolen igår). Hur dagen går får vi se? För Sagas del får det innebära mycket skugga medan vi andra nog behöver bada av oss lite. Alla var nog rörande överens att det är roligare på stranden än vid poolen…

IMG_8609 IMG_8748 IMG_8645 IMG_8652 IMG_8662 IMG_8663 IMG_8664 IMG_8687-2  

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top