Shopping och Feberfritt

Två månader tills bilen rullar till Spanien eller rättar sagt 62 dagar kvar 🙂 Sitter och kollar runt lite på nätet jag behöver lite kläder och saker till resan. Jag hade handlat kläder från favoritbutiken Next i UK till små tjejerna tog en storlek som skulle passa även i sommar. Men nu när jag använder ”sommarkläderna” så inser jag att mina tjejer växer så det knakar, så jag behöver nog lite större kläder i sommar. SÅ det får jag beställa om igen.  Resten av barnskaran behöver oxå sommarkläder.  Men jag kommer bara köpa lite för resten handlar vi i Spanien. 

Hittade ett par söta badskor till twinsen inte för att de behöver det i vattnet egentligen men när de går i sanden då den är väldigt varm. Sen kunde jag inte motstå dessa söta tunikor/klänningarna från Lindex, passa på nu när de har 20% på alla barnkläder.

Påsklov hemma och det är tyst som bara den, alla sover än. Tom hunden är super trött här hemma. Tjejerna är mycket piggar idag i allafall Eden – she is back. Adele är trött och gnällis här, men hon ligger oxå någon dag eller två efter Eden när det gäller förkylningen. 

Nu ska jag kika vidare här, receptet på gårdagens middag kommer under dagen 🙂

 

Adele har börjat med en rolig min som hon gör i tid och otid 😉

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top