Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme

Parmesanburgare med soltorkad tomatcréme
4 personer (Köttet 7sp, dressing 3sp) p/p

  • ca 500 g högrevsfärs eller nötfärs
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 msk dijonsenap
  • 1/2 tsk flingsalt med jod
  • 3 krm peppar
  • 1 förp crème av soltorkad tomat (à 140 g)
  • 1 dl greek yoghurt 0%
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 2 silverlökar
  • 1 huvudsallad
  • 4 hamburgerbröd Frisco (7sp p/p
Blanda högrevsfärsen med parmesan, senap, salt och peppar. Forma den till portionsstora hamburgare.
Blanda tomatcrèmen med yoghurten. Smaksätt med salt och peppar.
Grilla burgarna på båda sidor tills innertemperaturen är 70°C.
Skala och skiva löken i tjocka skivor och grilla dem.
Skölj och bryt salladen i mindre bitar.
Grilla bröden och lägg ihop en burgare med grönsakerna, köttet och tomatcèmen.
Ett riktigt gott vin som passar perfekt till ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top