När livet kommer emellan

Jag har varit dålig att uppdatera den senaste tiden, och jag ska inte sticka under stolen om att  tankarna har varit där om man ska låta bloggen skriva sitt sista blad.

Men jag är inte redo att släppa taget ännu kom jag fram till. Jag ju haft den i så många år, och den är ju en del av mig, utan bara att acceptera att detta året har varit ett annorlunda när det gäller det mesta. Jag har varit extremt dålig på att uppdatera om livet, recepten, och ni har bett om sminktips, och kläder. Men jag har bara inte haft tiden. Ett heltidsarbete, samtidigt arbetet med blogg, instagram, samarbeten m.m.  Familj, 4 barn och Covid 19 kom och förstörde alla våra planer, resor ställdes in. Humöret hamnade på sninskan, det sociala livet stängdes ner. Ja gud listan är lång, det är allt som påvekar runt omkring som gör att man inte har orken/ron att ägna tiden till bloggen.

Sista dagen i November och i imorgon är det första dagen på sista månaden detta året. Julen har kommit in i vårt hus, Nisse & Stina är inne på sitt 15:e år och lyriska små tjejer väntar på bus och stimm.
När första ljuset tändes, blev det även den första julmiddagen här hemma. Bonussonen kom på besök och efter all julmat så avslutade vi kvällen med julfilm. Vilken mysig söndag.

2 Comments

 1. Malin E
  2020-12-01

  NejNejNej inte sluta blogga. Är ju så kul att följa dig och din familj❤

  Även om det är trista tider så håller vi ut. Snart är vi i Spanien igen ????

  Kram

  Svara
  1. Linsalusen
   2021-01-03

   Tack snälla <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top