Musslor och cava på en Måndag, födelsedag och invigning på restaurang Vass…

Som tiden bara far iväg!! Upptäcker att jag inte bloggat sedan den 20 Augusti och det beror knappast på att inget hänt utan snarare att det har varit så fullt upp att jag inte hunnit sätta mina tankar och upplevelser på pränt. Men då är det ju inte mer än rätt att vi gör en rivstart idag…

I måndags var jag och syrran inbjudna till Mollbergs och deras Moule Monday. Älskar musslor. Kan verkligen rekommendera deras ställe.

I går fyllde M år och då bjöds det på frukost i sängen och lite paketutdelning. Även om han inte är sådär jätteförtjust i att fira sin egen födelsedag så tycker jag att det är viktigt att uppmärksamma när en i ens närhet fyller år. Och inte minst barnen älskar ju att få uppvakta…men det kan ju ha att göra med att man får äta tårta som frukost och vilka barn gillar inte det?

På kvällskvisten blev det en runda på stan då vi var inbjudna till Restaurang Vass och deras invigning. Ni har säkert inte missat att Andreas Granqvist, och hans fru Sofie, klivit in som delägare i  fd Piren här i Helsingborg. Under våren har man jämnat den gamla restaurangen med marken och byggt upp en helt ny på samma ställe. Läget är ju oslagbart och vilken underbar miljö att vistas i. Satt och njöt, under hela kvällen, av solnedgången, havet, sällskapet, god mat och dryck. Dessutom hade man plockat dit den tidigarelägga Idolvinnaren, Jay Smith, som underhöll med sin countryinspirerade rock. Det hela blev ju inte sämre av att han bjöd M på en liten födelsedagssång också. Det kommer definitivt bli fler besök på Vass då de både har sittningar på kvällen och brunch på helgerna. Grattis Johan, Andreas och Sofie – det har ni gjort fullständigt lysande!

I kväll kommer svärisarna och mamma förbi på en bit mat då firandet av M fortsätter. Nu skall jag bara komma på vad vi skall bjuda på men det lutar åt något från havet. Inte minst efter att vi spenderade hela gårdagskvällen intill strandkanten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top