Minus..små steg framåt

Vägde mig idag och , det visade 4,6minus på vågen!  Riktigt skönt! Nu tränar jag  ca 3-4ggr i veckan. Så jag hoppas det skynda på processen lite;) Lite surt är att mitt papper med mina mått är bort :/ Tog nya idag så, jag får gå efter dem nu.

Som sagt idag är det fredag och det blir Tacosgratäng till middag.  Ser fram emot det;) Nu kurrar magen faktiskt lite och jag ska inte äta förrän 12 så det e bara att härda ut:-)

Hur går det er då?

(Tog lite bilder med mobben nyss och ja det är ju som sagt 15-20kg som ska bort)

3 Comments

 1. jenny
  2012-04-27

  Men du är ju galet snygg redan!!! 🙂 15-20kg är ju massor,är du säker på att du behöver gå ner så mycket?!
  kram och trevlig helg!
  Jenny

  Svara
 2. Anita
  2012-04-28

  Grattis till minuset! Haha, här står jag still men jag har börjat träna 3-4 ggr/vecka på F & S. Testar just nu olika pass, det är en tävling med trevliga vinster. Ska idag på ett IntevallFlex pass på em. Det är styrka/kondition. Ska bli spännande! 🙂

  Är med i en studie, som handlar om att få stötning o komma tillbaks till sådant man gillade att göra innan i mitt fall innan anerysmet o det kan vara stroke oxå. Så tack vare studien har jag kommit igång att träna igen, har haft så svårt att komma igång efter mitt anerysm. Studien har på gått i 4 mån så 2 månader var det promenad med henne som gällde, sedan gym 1 gång i veckan och sedan 1 gång med henne och 1 gång själv/ vecka.

  Sjukgymnasten sa att när man börjar träna så mycket kan det bli så på vågen. Men har minskat 2 cm i midjan och fått bättre syresättning o kondition från 1:a till 4:e mån. Nu ska vi träffas om ett halvår och göra nya tester. Då hoppas jag kroppen har tappat vikt oxå. Men nu har jag väl chockad kroppen rejält. 😉

  Ha en trevlig helg!

  Svara
  1. S
   2012-04-29

   Men oj då… Skönt att det är bättre…. Ja man mår bättre att träna det kan jag känna. Och sen är ju det så att man ska ju inte stirra sig blind på vikten utan måtten är det man ser på:) Grattis och stor lycka till.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top