Middag,vänner och Göteborg

Det blev en sen kväll men med en tidig morgon. Igår så sov vi först på bortaplan, då vi var hembjudna hos våra vänner på middag. Och lollos chillygryta e ju bara magiskt god.  Så efter en mysig frukost tillsammans sen så åkte vi hem.  

Det blev en del pillande med huset. Ja ni som bor i hus vet ju att det tar aldrig slut. Så det plockades ogräs och M spolar plattorna. Och under tiden så puttrade kycklingen i crockpoten . sex timmare senare så åt vi en sjukt god middag. Jag hittade en ny sås igår på Maxi en sås från jureskog som bara va to die for till maten.. Bad och karaoke blev kvällens aktiviteter.

I morse så ställdes klockan på halv åtta.  Jag skulle packa ihop det sista till Liam, han skulle dra upp med laget till Göteborg. Det är ju Gothia Cup nu en vecka. Man hade ju velat vara där en hel vecka och se hans matcher men det fanns det inte möjlighet till. Vi har dock hyrt en lägenhet så vi drar upp i veckan och stannar där i 3 dagar.  Det blir en hel del fotboll,Liseberg så klart och god mat 🙂 Men fick kramar med gossen sen så körde M honom till samlingsplatsen.

Sitter och njuter i skrivande stund i trädgården. Barnen har fått nya kompisar, en flicka och en pojke som har flyttat in precis framför oss. Så himla kul nu när de har kommit upp i den åldern att man kan släppa dom själva ute. Det cyklas runt området och det leks massa – sommarbarn. Precis så det ska vara.

Nu ska jag klura ut vad vi ska äta till middag ikväll, har ni några tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top