Mello,mat och en förbannat skön helg.

Det har varit en pyjamasdag idag, älskar dessa dagar. Alla har gjort precis det de har velat och det har varit en riktig slappedag. Sen går ju alla helger så himla snabbt, tycker ni inte det?

Min hosta har blivit bättre och andningen likaså när jag fick bricanyl. Alltså fy faro vilken långdragen hosta, immunförsvaret är ju fortfarande lågt och jag är smått rädd att bli sjuk igen. Och när Adele börja känna sig hängig i lördagsmorse så tänkte jag bara nääää, men det försvann lika snabbt som det kom. Min förhoppning är i alla fall att jag kunna börja träna igen denna vecka, annars får jag, helt enkelt, avvakta en vecka till.

Alltså jag börja gilla MQ kläder mer och mer och framförallt varumärket Stockh lm. Denna mysiga blus fick följa med hem.

Igår var det mello och det kan man ju självklart inte missa, innan dess så var jag hos sis som bjöd hem på ett glas bubbel och efter det så hakade hon på hem för tacos och tv-häng, så det blev en härlig kväll med mat, mello och avslutningsvis karaoke då ungdomarna körde sitt race;)

Gick rätt låtar vidare till final? Enligt mig – JA! Även om Annika Wickihalders låt inte riktigt tilltalade mig så verkade den ha gått hem i stugorna. Som Helsingborgare blev man ju även lite extra nöjd att Jay Smith tog sig till final. Så  nu längtar vi till nästa helg då blir det finalen här hemma. Lollo med familj dyker upp traditionsenligt och även sis Åse skulle haka på då hon är gräsänka. Ska ni själv se finalen och brukar ni göra något extra kring just finalkvällen?

Ikväll ska vi gilla korv och sen blir det ett dop i spaet innan sängen. Hoppas ni har haft en skön helg.

Innan jag gick hem till ÅSe en sväng så svängde snabbt ihop Rostad getost med honung,färsk timjan och valnötter. Alltså. Älskar den kombon!

2 Comments

 1. AK
  2024-03-03

  Åh vilken snygg svart topp du har på dig 🤩!! Vart är den ifrån?

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-03-03

   Men tack snälla ☺️ Den kommer från MQ
   Och samma märke som toppen jag tipsar om i bloggen. 😍

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top