Mellolördag ?

Melodifestivalen är ju inte som förr och dagens låtar påminner lite om varandra och vissa bidrag undrar jag om Christer Björkman har varit full när han har godkänt dom som bidrag?! Men det är nästan ett måste att se det ändå!

Jag minns tillbaka när man var yngre och vi samlades hela familjen framför TV för att se det tillsammans varje år. Dock tycker jag att Svenska Finalen och Eurovison är ju självklart roligaste att titta på. Tycker detta med andra chansen och alla deltävlingar e så dryga och onödiga.

Men i år har vi en del hyfsade bra låtar som sticker ut. Här kommer en lista på vilken plats jag tror dom kommer hamna på, det var lite klurigt – men här kommer dom.

1:a Molly SandénYouniverse (Lite för mycket lik Loreens låt som vann för några år sedan – men jag tror att detta är en låt som utlandet gillar samt så gillar jag upplägget av låt)

2:a Oscar Zia Human  ( Gillar låten skarpt och vill sätta en 1:a på denna oxå men har svårt att se den slå de utländska bidragen)

3:a FransIf I Were Sorry (Min absoluta favorit, men tyvärr tror jag inte den kommer slå utomlands, men finns en stor chans att den vinner Svenska Melodifestivalen dock)

4:a Lisa AjaxMy Heart Wants Me Dead

5:a Robin BengtssonConstellation Prize

Ska ni se Mello ikväll?

startordningen-jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top