Mållös

Innan jag kryper ner och säger godnatt till omvärlden så får jag kika in här och säga hej.

Hoppas ni har haft en skön helg och och njutit, det har jag gjort iallafall, men som vanligt så önskar man helgen borde vara längre.

I fredags så var vi hembjuda till sis, det var så längesen vi sågs alla. Så det på god dryck och mat, och massa mys med deras nya hund Alfons. Så söt och gosig, och töserna var helt betuttade i honom.

Blev en lång sovmorgon igår, menar jag och Eden vaknade nästan halv elva. Det har typ ALDRIG hänt. Så det blev mer eller mindre en heldag hemma, vi var lite slitna och passade på att slappa. Måste bara berätta att mina andra syster överraskade mig med en tavla som hon målat till mig, på mig. Hon skickade bilden på kvällen, och WOW blev så mållös och vilken talang hon har!

Alla detaljerna och att hon gjort tavlan så levande. jag ÄLSKAR DEN. Så när jag får den så ska den lämnas för inramning och sen fundera på var den ska hängas upp. Tack finaste P.

Sonen spelade match idag, mot Malmö City. Storseger med 11-0 och Liam höll nollan (han är målvakt) Blir alltid lika stolt och extra glad när jag ser han spela. Han e så grym, och e så snabb på bollen och har liksom det där som en målvakt behöver. Så det var himla roligt att få se honom idag.

Nä nu gav klockan en signal, då stängs alla notiser och det är dags att komma till sängs. Längtat så att få krypa ner. Natti natti på er.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Månen dessa dagar har varit magisk
Tavlan som min syster har gjort <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top