Libapizza med mozzarella och grönkål

Igår så körde vi lite kyl/frys tömning, och hittade libabröd. Så vad passa då inte bättre att göra en libpizza.

Libapizza med grönkål och mozzarella

  • 2 st libabröd
  • 1 st mozzarella
  • 1 tsk olja
  • Grönkål
  • 2-4 msk lätt creme fraiche
  • 1 liten gul lök
  • 1 st röd chilli
  • Soltorkade tomater

Sätt ugnen på 190 grader. Bred på creme fraiche på libabrödet. Stek upp grönkålen på en stekpanna tills det har mjuknat upp i lite olja. Sen är det bara att fördela grönkålen, soltorkade tomaterna, löken, chilin och mozzarellan. In i på nedre delen av ugnen i ca 5-8 minuter

Så enkelt och så gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top