Långhelg

Hej! Hur har ni det i solen? Vilken skön helg och ändå är den inte slut, ska iofs jobba i morn men ja ändå.

I torsdags så tog vi oss ner mot stan med töserna och hunden. Först fick töserna leka av sig på gröningens lekplats, där efter så gick vi in mot Norra Hamnen. Blev en öl på Bistro MittiMellan och sen gick vi ner mot glassbussen och köpte den godaste glassen från Helsingborgs glassfabrik.

I fredags så blev det poolhäng hemma, nu är poolen äntligen igång! bara uppe i 21 grader men snart så är den skön och go:) Ringde mamma och hon stranddyrkaren befann sig på stranden så vi packade in barnen i bilen och drog ner till Fria Bad. Premiär för i år. Vi låg vid Henkestatyn på trädäcket. Otroligt skönt! Blev min fisksoppa(recept hittar du här ) til middag och delade på en flaska vitt. En riktigt skön kväll.

Idag har det dock inte hänt mycket, vi har bara tagit det lugnt, inga måste, inga krav. Dom dagarna är dyrbara. Vi gick upp till vår restaurang här uppe och tog varsin schnitzel. SÅ skönt att bara strosa upp dit och sen hem igen, Gott med närheten. Barnen har badat i poolen i omgångar hela dagen. Och nu blir det grillat.

Hoppas ni har haft en fin helg .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top