Jag ser det snöar…

Söndag och Andra Advent.. Och snön faller utanför vårt fönster, så mysigt! Det skulle bli plusgrader nu så snön smälter väl bort och försvinner. Så vi ska njuta av den snön vi ser nu 🙂

I fredags så kom syster över med kidsen och jag bjöd på skomakarlåda, sötpotaismos med ryggbiff och rödvinsås. Riktigt gott!
Kvällen slutade ganska mysigt, hade syster sovandes i knäet och mannen min bredvid sovandes vet inte om det berodde på att de var mätta och belåtna eller filmen var tråkigt Haha 

Igår så hade stora dottern julkonsert på Konserthuset hon sjöng med Helsingborgs Symfoniorkester och med musikalstjärnan Marlanne Mörck. En jätte rolig och mysig Julkonsert!

Saga med Snövit 

Idag ska jag försöka ta det så lugnt som möjligt, det har varit en sjuk stressad vecka och helg så idag hoppas jag på att få det lite lugnare och kan få njuta av att det är Söndag.

Ha en mysig Andra Advent på er

PS: Jultomtarna Nisse och Stina var på besök i natt och har busat runder och köpt paket till barnen, så de sprang ner tidigt i morse och skrek – Mamma, mamma Nisse och Stina har ätit upp dina kakor och lämnat paket.
Detta är en tradition som jag har haft de senaste 5åren, Nisse och Stina är tomtens Nissar och förr kom de var dag 1dec-24Dec och lämnade små klappar och busade runder. Men När mannen kom in i vårt liv med sina två barn så blev det att Nisse och Stina dyker upp varje advent och lämnar klappar och hittar på med bus. Jag hoppas att detta är en tradition som mina barn kommer att göra när de får sina barn:)

 

 

1 Comment

  1. Åse
    2013-12-08

    Smack!!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top