Ja, jag gjorde det…

I samarbete med Klinik Derma

Vad undrar ni? Ett skönhetsingrepp, säger jag. Det som verkar vara så tabu men som så många ändå gjort. Men det var inte utan att jag var lite nojig i början, ville kolla av vad det innebar, känna mig trygg med personen som skulle utföra det osv. Om jag är nöjd? Mycket! Och kanske är det på tiden att vi erkänner för oss själva att även om tiden bör/skall ha sin gång så är det ju samtidigt att man mår bra med sig själv och sitt utseende. Och om det nu finns metoder som kan hjälpa en att nå ett bättre resultat så varför tveka?

I mitt fall så kom jag i kontakt med Aman på Klinik Derma här i Helsingborg. Vi klickade direkt och därmed kunde min oro, för vem som skulle utföra ingreppet, genast läggas åt sidan. Vi talar om en tjej som, förutom Klinik Derma, jobbar som doktor. Först på akutmottagningen men, sedan 2015, specialiserat sig som hudläkare. Med andra ord så kändes det direkt som att dett var någon jag fick förtroende för och som verkligen känner till såväl fördelar som nackdelar med denna typen av behandlingar.

Aman berättade att hon alltid varit bättre på att jobba med händerna och det var just av den anledningen som hon specialiserat sig på estetiska injektioner och laserbehandling. Aman är ju van att operera i ansiktet och därmed känd med ansiktets anatomi. I sitt arbete, som läkare, kommer hon ofta i kontakt med personer med olika hudåkommor och därav att hon även valt att starta upp den här kliniken i Helsingborg.

Vid vårt första möte så fick jag först genomgå en ansiktsscanning. Det låter kanske värre än vad det är och handlar mest om att man, tillsammans, går igenom vilka förväntningar, och önskemål, man har och därefter, baserat på ansiktet, får förslag på en lämplig insats. För min del så har jag, under de senaste åren, känt mig missnöjd med vissa delar som inte enbart handlat om utseende utan även mitt välmående.

Jag har valt att ta bort min ”arga rynka” samt slätat ut pannan och har även valt att bygga upp mina läppar. Denna gången så valde vi att jobba mer med underläppen för att få en mer passande underläpp till överläppen.

”Och botox används inte bara som en skönhetsgrej utan även om man lider av kronisk migrän så är Botox en mycket effektiv behandling”. 

Aman berättade även att hon inväntade ytterligare en maskin till kliniken. En lasermaskin med många spännande applikationer med fokus på estetik men även på dermatologi. Men det får bli en annat inlägg 🙂

Om ni länge gått och funderat på att ta steget att ”uppgradera” er så kan jag varmt rekommendera ett besök hos Aman och Klinik Derma. Jag kan även erbjuda mina följare en unik rabattkod som ger 15% rabatt på en behandling. Det enda ni behöver göra är att uppge SAMONE i samband med bokningen så skall ni få se att det handlar om väldigt överkomliga priser i förhållande till resultatet.

Jag är supernöjd med såväl bemötande som resultat. Och som jag inledde det här inlägget så handlade mycket om att kunna känna sig så pass trygg för att kunna ta steget. Med tanke på Amans bakgrund, och hennes sätt att ta sig an ingreppet, så är detta varken det första, eller sista, besöket som jag avlägger hos henne.

Förebild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top