Livets Goda Mat, Vin och Recept Öppna inlägg

Fläskfilé med ädelost,champinjoner och färsk pasta med ricotta & spenat

  • Fläskfilé ca 800-1000g
  • 1 st Ädelost
  • Vispgrädde el matlagningsgrädde
  • 1 st röd paprika
  • 1/2 gul lök
  • Salt & peppar
  • 1 msk Kalv fond
  • 1 nypa torkad timjan
  • 1 dl vatten
  • 1 näve färska champinjoner
  • 1 st frp Gourmet Pasta Ricotta,Spenat (Finns på Lidel)

Strimla lök, champinjoner och paprika och stek på medelvärme. Tillsätt fläskfilén som du har skurit upp (delat en medaljong på hälften) Stek till en fin yta. Tillsätt vispgrädde, vatten, fond,kryddor och ädelost (spara en bit som du sedan strösslar över vid servering) Koka pastan enligt förpackningen. Servera gärna med en krispig sallad.

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: