En vanlig Torsdag

Mätt och belåten…Idag bakade jag LCHF bullar och det blivit riktig gott. Så de kan jag verkligen rekommendera, och receptet hittar ni b.la på systers sida 56kilo.

Som sagt börjat jobba igen, och det känns rätt bra, har sjukt mycket att göra bara men då går ju tiden rätt snabbt med. Sen bar det hemåt och jag passade på att städa och  sen blev det lite bullbak. Och det blev riktig gott.Lilleman gluffsade i sig det gladligen.
Snart är helgen här och då får man passa på att göra lite ärenden sen är vi bortbjudna på middag, ska bl.a diskutera  ett fotograferingsjobb vid ett bröllop. Paret vi ska hem till ska gifta sig och vill att jag ska ta bilderna:-)

I morgon är jag ledig, så då ska jag till min nageltjej och fixa mina naglar så de blir snygga igen, sen ska jag och M titta på ett hus. Jag är lite skeptisk men M tycker absolut att det är värt att titta på det, så det blir så. Vi ska ju lägga ut vårt hus ni I Juli för försäljning  det är dags nu vi vill  båda  närmare stan så nu är vi på husjakt med stort H 🙂 Så det är rätt så skoj faktiskt.

Förresten så köpte vi biljetter till Veronica Maggio med Rasmus Seebach och Erik Hassle så de ska vi se nu i Juli, men innan det blir det av till Kphm för att se Journey med Foreigner. Ska bli så himla mysigt, sitta på ströget äta en god middag och ngt gott att dricka sen konsert på kvällen 🙂 Och till hösten ska vi till Sthlm  och se Josh Groban :))) sen vi har lite saker inplanerat i allafall!

Nu ska vi ta och se en film, det står mellan The Hangover 1 (har jag sett, men M har ej sett den och den e sjukt rolig) sen en skräckis som heter The Ward

Kram på er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top