En skön Fredag

Idag är man inte så pigg men så worth it!

Jag och Lollo hade dejt igår och började kvällen med en charkbricka och bubbel på Ålgrändens Ost & Deli. Efter några timmar där så gick vi vidare till Drottninggatan 35  (en av mina favorit restauranger) åt gott och drack gott. Blev dock lite avis på Louise råbiff den var så mycket godare än min schnitzel. Men annars har jag alltid varit så nöjd med deras mat. Kvällen avslutades på Skip, där musiken var på topp och även humöret.

Tre timmars sömn och helt utslagen i soffan så blir det nog en tidig kväll för mig  jag även för make och son. De har varit i Danmark sen tidigt i morse på fotbollscup och lär komma hem sent ikväll. Så här blir det inte många knop.

Hur har ni haft det?

35ANS LÖJROM, GRÄDDFIL, RÖDLÖK, CITRON, ÖRTER, KRISPIG POTATIS

SPICY RÅBIFF, GRILLAD LEVAIN, TRYFFEL, PARMESAN, FRITERAD SCHALOTTENLÖK 170 :-
KALVSCHNITZEL, SAUCE GRIBRICHE, CITRON
TRYFFELSALLAD
TRYFFLADE POMMES

Efterrätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top