En Jazzy helg

Då går även denna helgen mot sitt slut.

Men ska inte klaga, vi har haft en bra helg där vi enbart ha gjort ”inget” men har ändå lyckats göra lite ändå, ja ni vet vad jag menar, där är inga måsten eller krav, utan legat kvar i sängen extra länge på morgonen och låtit morgonrocken sitta kvar några timmer mer. Småtjejerna lämnades på kalas hos en förskolekompis. Planerat veckomeny. Lagat middag i lugn och ro och hunnit med en sång eller två på karaoke. En helg som bara var behagligt bra.

Nu har jag krupit ner i sängen och ska passa på att ta lite egentid och se om jag hittar ngn ny serie, har ni några tips får ni verkligen kommer med det. Jag har nyss sett färdigt  serien Divorce med Sarah Jessica Parker. Rätt bra faktiskt, så den tycker jag att ni ska se.

Jag hoppas ni har haft en skön helg, och natti natti på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top