LCHF Livets Goda

Det går bra nu;)

Hoho=)

Inne på tredje veckan av Periodisk Fasta LCHF och det går jätte bra! Trodde det skulle vara jobbigt ”igen” men nä jag tar en dag i taget och lyssnar på min kropp. Jag känner speciellt runt magen att svullnad m.m har lagt sig. Jag vet att man INTE ska väga sig och du ska egentligen bara gå på måtten! Men jag ställde mig idag och jag har gått ner 3kg på två veckor. Känns jätte bra:)  Jag hoppas och tror att följer jag detta nu så kommer jag ha kanske tappat en 10-15kg till Juni/Juli!!

Jag har har klarat helgerna  förvånansvärt. Trodde det skulle vara jätte jobbigt att inte kunna sitta med sin godisskål där och titta på TV. Jag får tänka så att jag kan göra det ngn gång NÄR jag har gått ner mina kilon, då kan jag lätt unna mig några bitar OM jag blir sugen på det;)

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Linruz
  2012-04-17 at 20:12

  Heja heja tjejen 🙂
  Kram Lina

  • Reply
   S
   2012-04-19 at 14:35

   Tack vännen 🙂

 • Reply
  Big Sister Pjodden
  2012-04-17 at 23:13

  Du kämpar på bra!! Puss!

  • Reply
   S
   2012-04-19 at 14:35

   Tack Sis.. Du med… Kram

 • Reply
  Sara och Busungarna
  2012-04-21 at 11:17

  Heja dig!! Grymt bra jobbat!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: