Något som ni bara måste testa, gott och lätt att göra mumma
4 personer
- 4 port pasta
- 1 gul lök
- 1st röd paprika
- 1 tsk olja
- salt och peppar
- 1 förp paprikasoppa (à 390 g)
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 1 tsk rosmarin
- 2 förp chorizo (à 300 g)
- 1 tsk smör eller margarin
- 65 g ruccola
Koka upp vatten till pastan. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur paprikan och skär den i bitar.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Stek lök och paprika i oljan i en panna. Salta och peppra.
Tillsätt paprikasoppan, vinäger och rosmarin och låt sjuda i några minuter.
Dela korven på längden och stek den i matfettet i en stekpanna.
Blanda paprikasåsen med pastan och servera med korven och ruccola.
Älskar mina egenodlade kryddor
No Comments