Bröllopshelg/dag & en tur till Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Jag sitter i bilen på väg hem till barnen med ett leende på läpparna. En skön känsla som strömmar igenom kroppen, jag känner mig utvilad och fått ny energi.

Vi har, som sagt, bröllopsdag idag och vi firar sockerbröllop. 6år som gifta, det går verkligen undan tycker jag. Iallafall så väckte M mig i går morse och berättade att vi skulle iväg att han hade en överrakning till oss. Så jag packade ihop en väska och vi åkte iväg. Första stoppet för lunch blev på Verket och på lördagar så serverar dom streetfood och det är ju så gott. Efter en öl och mat i magen så gick bilen vidare dock inte så långt, utan sista stoppet blev på Varbergs Stadshotell & Asia Spa – wow vilken överraskning, jag har aldrig varit där.

Ett jättefint rum på 4:e våningen, bra och nära till spaet som finns på våning 5. Vi packade upp och hoppade i våra badkläder och tog oss till spaet. Och bara att få komma in och möta lugnet, tystheten alltså det är så rogivande. Vi fick en genomgång om de olika stationerna sen var det fritt fram. Önskade att man fick fotografera och visa er men som sagt det måste upplevas. Vi började med att göra en tvagning – som är en japansk ritual. Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. Du sitter på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig. Ge dig själv tid att reflektera.

Vi testade allt som dom hade, ljusterapi,bastu, vitalitypoolen som ger massage över allt i 30 gradigt vatten, varmakällor, mörkerrummet (där M somnade och snarkade för kung och fosterland) tempelrummet ,tejasrummet. Och sen min favorit där man låg i en stor hängmatta med utsikt över havet. Jag har aldrig lyckats få ro egentligen på spa men här fick jag och jag t.om somnade och sov i 20,25 minuter. Skööönt!

M hade bokat en trerätters och till det hade vi ett vinpaket. Vilken god mat. Jag tog carpaccio som förrätt, lammytterfilé och till efterrätt en kokospannacotta.

Tack M för ett fint dygn och stort grattis på vår bröllopsdag. Vi fortsätter vårt firande där hemma, och barnen har fått i uppgift vad dom önskar för mat..

Ha en fin söndag på er.

2 Comments

 1. Malin E
  2020-07-15

  Så fina bilder, ser mysigt ut och HUR snygga är ni ??

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-07-17

   Tack gulliga du?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top