Bli fin i håret dags!

Godmiddag på er!

Idag ska jag till min Frisör och fixa håret, ska bli riktigt skönt att få fräscha upp det igen. Denna gången så kommer nog botten bli mörkare och topparna ett steg ljusare, så jag kan få bort de röda pigmenten liten vi får se vad hon säger och kan lyckas med 🙂

Har suttit och letat efter äppellådor men verkar inte vara så himla lätt i att få tag i. Men Mamma påminde mig att hon hade några ute i garaget så det är ju super. Tänkte att jag ska vitmåla dom och sätta upp dom på väggen under trappan. Kommer bli riktigt snyggt! Sen så ska ju trappan också målas.

Nu ska jag hoppa i kläderna och vänta in sotaren och i eftermiddag är det till frisören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top